Wat kun je doen?

Speelgelegenheid
Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig, waaronder: een trampoline, twee skelters, twee voetbalgoals, een outdoor tafeltennistafel, een zandbak, een speelhuis met glijbaan en nog veel meer buitenspeelgoed!

Zwemmen
Bij prachtig zomerweer zwemmen veel kinderen in de vaart bij de camping. Dat zorgt altijd voor veel plezier.

Fierljeppen
Dit moet je gedaan hebben als je in Friesland op vakantie gaat! Makkelijk is het niet, maar het is gegarandeerd lachen geblazen!

Paarden en hun bijzondere kracht…
Wij hebben prachtige Friese paarden. Zij houden wel van aandacht, maar wist je dat ze jou iets heel bijzonders kunnen geven?  Paarden voelen heel goed aan hoe met je gaat. Zij voelen  of je blij, boos, bang of misschien verdrietig bent.  De paarden laten jou voelen dat je mag zijn wie je bent. Dat is hun grote kracht. Paarden hebben geen mening of oordeel, maar accepteren jou zoals je bent! Hoe mooi is dat! Kom het zelf ervaren, onze lieve Friese paarden wachten op jou!

Nieuwsgierig naar wat de paarden voor jou kunnen betekenen? Simone is paardencoach en kan je hier nog veel meer over vertellen!

Kano’s

We hebben een paar kano’s liggen, die mag je gewoon gebruiken! Ideaal om lekker rond te dobberen!

Rondleiding in de kerk met de hoogste toren van Friesland
Wie in Tzum op vakantie is, moet zeker het verhaal van de “Lijntsjesnijers” horen! Dat kan tijdens een rondleiding in de Johanneskerk van Tzum. Geschiedenis, het uurwerk, de klokken; werkelijk alles komt aan bod tijdens deze anderhalf uur durende rondleiding. Voor zowel jong als oud is het zeker de moeite waard!

Fiets- en wandelroutes
Bij de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.Ook verkopen wij kaarten van de knooppuntenroutes in NW-Friesland. Op de site van de fietsersbond is het mogelijk om online een fietsroute te plannen en zelfs te downloaden voor uw GPS-ontvanger.

Bootje huren
Als u een bootje wilt huren kan dit prima bij www.nautabotenverhuur.nl

Vissen
U kunt naar hartenlust vissen aan zowel de rand van de camping als aan de doorgaande vaart. Op beide locaties kunt u heerlijk ontspannen. Het is zelfs mogelijk om vanuit uw tent een hengeltje uit te gooien!

Kortom, voor elk wat wils!
Wij vinden het fijn over ons boerenleven te praten, dus heb je vragen, stel ze gerust!