Wat kun je doen?

Speelgelegenheid
Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig, waaronder: een trampoline, twee voetbalgoals, een outdoor tafeltennistafel en outdoor Twister, een speelhuis met glijbaan en ten slotte een jeu de boules baan.

Fiets- en wandelroutes
Bij de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.Ook verkopen wij kaarten van de knooppuntenroutes in NW-Friesland. Op de site van de fietsersbond is het mogelijk om online een fietsroute te plannen en zelfs te downloaden voor uw GPS-ontvanger.

Zwemmen
Bij prachtig zomerweer zwemmen veel kinderen in de vaart bij de camping. Dat zorgt altijd voor veel plezier.

Tennis
U kunt gebruik maken van de tennisbaan in het dorp. Voor meer informatie kunt u terecht bij Simone.

Fierljeppen
Dit moet je gedaan hebben als je in Friesland op vakantie gaat! Makkelijk is het niet, maar het is gegarandeerd lachen geblazen!

Paard en/of pony rijden
Bij ons op de camping hebben we een aantal paarden en pony’s rondlopen. We hebben twee schatten van IJslanders: Haera en Hrisla, twee zeer rustige pony’s. Je kunt ze heerlijk vertroetelen, borstelen, manen invlechten en noem maar op. Je mag op hen rijden in de rijbak, dus neem vooral je cap en laarzen mee. Haera en Hrisla wachten op jou!

Hiernaast hebben wij ook nog drie Friese paarden rondlopen waar wij enorm trots op zijn!  Twee van de paarden zijn drachtig, Tjitske en Quinte, zij verwachten in mei of juni een veulen. Spannende tijden dus. Kom jij deze zomer de veulentjes bij ons bewonderen?

Rondleiding in de kerk met de hoogste toren van Friesland
Wie in Tzum op vakantie is, moet zeker het verhaal van de “Lijntsjesnijers” horen! Dat kan tijdens een rondleiding in de Johanneskerk van Tzum. Geschiedenis, het uurwerk, de klokken; werkelijk alles komt aan bod tijdens deze anderhalf uur durende rondleiding. Voor zowel jong als oud is het zeker de moeite waard!

Bootje huren
Als u een bootje wilt huren kan dit prima bij www.nautabotenverhuur.nl

Vissen
U kunt naar hartenlust vissen aan zowel de rand van de camping als aan de doorgaande vaart. Op beide locaties kunt u heerlijk ontspannen. Het is zelfs mogelijk om vanuit uw tent een hengeltje uit te gooien!

Kortom, voor elk wat wils!
Wij vinden het fijn over ons boerenleven te praten, dus heb je vragen, stel ze gerust!